<

Дельфінарій «Немо» – дивовижне шоу від неймовірно талановитих і милих морських акторів

Дельфінарій «Немо» – дивовижне шоу від неймовірно талановитих і милих морських акторів

Дельфінарій «Немо» є одним з найвідоміших і найпопулярніших розважальних закладів в Бердянську. І це не дивно, адже саме в цьому дельфінарії проходять чудові феєричні шоу, в яких беруть участь дельфіни та морські котики. Їх тренери – це справжні друзі для тварин, які не просто вчать їх трюкам, а спілкуються, як з рівними, завжди хвалять та допомагають, якщо тваринкам щось не вдається. Тому перегляд шоу викликає тільки позитивні емоції.

Морське шоу

Шоу триває біля години, тому всі зможуть насолодитися трюками, які роблять веселі дельфіни і милі морські котики. В програму входять найрізноманітніші номери, починаючи від елементарного жонглювання і закінчуючи дивовижними катаннями тренерів на спинах дельфінів. Таке шоу викликає дуже багато позитивних емоцій, а також справжній захват від вправності як самих акторів, так і їх тренерів.

Ціна квитка становить 250 гривень, незалежно від дня тижня та години. Діти до 5-ти років можуть подивитися шоу безкоштовно, але треба показати свідотство про народження.

Додаткові послуги

Окрім перегляду шоу, в дельфінарії також можна сфотографуватися з чудовими морськими створіннями, поплавати з ними та пройти справжню дельфінотерапію.

До речі, фотографування акторів та відеозйомка шоу є абсолютно безкоштовними. Якщо ви хочете сфотографуватися з дельфінами на помості, то треба буде заплатити 250 гривень, при умові, що ви фотографуєте на власний пристрій та 300 гривень, якщо фото буде робитись на фотоапарат дельфінарію.

Також можна зробити фотографію в воді за 1 тисячу гривень. Попередньо перед фото дельфін ще покатає людину по басейну. Якщо ж хочеться поплавати та покупатися з дельфінами 5 чи 10 хвилин, тоді треба заплатити 2500 або 3500 гривень. Також є така послуга, як дайвінг з дельфінами, яка коштує 4000 гривень.

Тим, хто приходить в дельфінарій родиною, пропонують таку послугу, як «Сімейне купання». Ви зможете купатися з дельфінами протягом 30-ти хвилин, але за це треба заплатити 5000 гривень.

Також дельфінарій пропонує і дельфінотерапію. Одне заняття коштує 3000 гривень.

Дельфінарій знаходиться на початку Бердянської коси за адресою вулиця Макарова 4В. Туди легко добратися як маршруткою (номер 15 або 17), що їде з центра міста, так і власною машиною. Дельфінарій знаходиться зовсім поруч з Аквапарком.

Сподіваємося, ця інформація буде для вас корисною, ви відвідаєте дельфінарій та побачите цікаве шоу.

Замовити таксі

Зв'яжіться з нами по телефону або заповніть форму зворотного дзвінка, наш менеджер вам передзвонить

Популярні напрямки

Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне

Запрошуємо до співробітництва водіїв з особистим автотранспортом для роботи в таксі

  • Гнучкий графік роботи
  • Стабільний додатковий дохід
Залишити заявку

Хочу працювати в Artsantaxi!

Оформіть заявку і наш менеджер з вами зв'яжеться, щоб уточнити деталі

Замовити таксі