<

«Острів скарбів» – найбільший аквапарк на теренах України

«Острів скарбів» – найбільший аквапарк на теренах України

Аквапарк – це одне з найулюбленіших місць для відпочинку. Там можна відпочивати не тільки екстримально, але і корисно. Наприклад, відвідати аеробіку чи просто розслабитися і поплавати чи полежати в басейні. Саме тому в Україні є безліч аквапарків. А найбільший з них розташувався на узбережжі Азовського моря, в Кирилівці.

Особливість цього аквапарку полягає в тому, що там можна знаходитися від 2,5 до 9-ти годин. При цьому ціна між мінімумом та максимумом зовсім невелика. Тому рекомендуємо брати максимальний час та розважатися так, щоб це запам’яталося на все життя.

Атракціони аквапарку

В цьому аквапарку є дуже багато атракціонів, тому навіть 9 годин – це зовсім не забагато. Навпаки, може здатися, що час промайнув як одна мить, а ви ще не встигли скрізь покататися. В аквапарку «Острів скарбів» працює 16 атракціонів для дорослих та 18 для дітей. Варто відзначити, що гірки, які є в цьому аквапарку, з впевненістю можна назвати найбільш екстремальними та високими. Тому якщо ви любите справжній екстрим, то точно не будете розчаровані.

Але власники аквапарку чудово розуміють, що не всім хочеться «лоскотати» собі нерви. Тому вони пропонують безліч спокійних розваг. Для тих, хто любить плавати, є величезний басейн площею 1700 квадратних метрів. Також по периметру аквапарку зроблена так звана «лінива ріка». Щоб по ній плисти треба просто взяти круг, сісти чи лягти на нього і насолоджуватися відпочинком, поки вода повільно вас несе.

А якщо ви дуже любите історію, в честь якої названий аквапарк, тоді обов’язково зайдіть на корабель «Еспаньолу», там для вас знайдеться багато цікавого.

Де можна поїсти

Активний відпочинок завжди збуджує апетит, тому в аквапарку є п’ять закладів, в яких можна смачно поїсти та перепочити перед наступною розвагою. Для дітей в аквапарку є спеціальне окреме дитяче кафе «Африка». Для любителів піци існує піцерія «Siciliano». Тим, хто не може жити без справжніх українських страв, своє меню пропонує кафе «Шинок». Якщо ви хочете спробувати щось особливе, тоді вас гостинно прийме ресторан «Біллі Бонс». Ну а тим, хто сумує на відпочинку за домашньою кухнею, свої послуги пропонує заклад «Штурвал».

Якщо ж ви забажаєте випити щось смачненьке – звертайтеся на бар біля центрального басейну. Саме там бармени роблять безліч смачних коктейлів.

Інші види відпочинку

Якщо ви не любите екстрим і вам набридло просто відпочивати в басейні чи на «лінивій» річці, тоді можна відвідати заняття по водному поло, волейболу, аквааеробіці. Також є різноманітні конкурси, дискотека. А ще дартс і навіть алкогольна гра бірпонг.

Також в аквапарку працюють аніматори, є спеціальна програма для діточок. Тому батьки зможуть спокійно відпочивати не переймаючись через те, що їх дитина засумує або загубиться.

То ж, якщо ви їдете в Кирилівку і любите екстрим, «Острів скарбів» може стати чудовим доповненням до відпочинку.

Замовити таксі

Зв'яжіться з нами по телефону або заповніть форму зворотного дзвінка, наш менеджер вам передзвонить

Популярні напрямки

Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне
Основне

Запрошуємо до співробітництва водіїв з особистим автотранспортом для роботи в таксі

  • Гнучкий графік роботи
  • Стабільний додатковий дохід
Залишити заявку

Хочу працювати в Artsantaxi!

Оформіть заявку і наш менеджер з вами зв'яжеться, щоб уточнити деталі

Замовити таксі